Wil jij meehelpen?
Ik heb een wens; en voor deze wens heb ik jouw hulp hard nodig! Eigenlijk is het de wens van mijn vriendin Mariëtte, die in 2004 op 19-jarige leeftijd naar Ghana vertrok om vrijwilligerswerk te doen in een weeshuis. Twee jaar later heeft ze samen met haar Ghanese man Moses haar eigen kindertehuis ‘Hanukkah’ gebouwd, waar ze inmiddels de zorg dragen voor 44 kinderen in de leeftijd van 0-18 jaar. Ook lieten zijn in 2014 een basisschool bouwen, die in 2014 werd geopend voor de kinderen van Hanukkah en uit de gemeenschap. Alle kinderen zijn welkom op deze school; ook met een lichamelijke beperking.

De wens…
De wens van Mariette is een Junior High School te bouwen, zodat de kinderen na de basisschool nog drie jaar voortgezet onderwijs kunnen volgen. Een goede opleiding geeft Ghana de mogelijkheid zich als land te ontwikkelen en geeft de kinderen een kans op een betere toekomst en zelfstandigheid. Voor mijn eigen kinderen is het zo vanzelfsprekend dat zij na de basisschool naar de middelbare school te gaan. Daarom wil ik Mariette zo graag helpen haar droom te verwezenlijken, zodat ook ‘haar kinderen’ deze kans krijgen en de school in 2019 geopend kan worden.

Geld inzamelen door de verkoop van Sandysign ansichtkaarten
De bouw van de school kost 45.000 euro. Om geld in te zamelen, brengt Sandysign een set van vier kleurrijke ansichtkaarten op de markt, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan de bouw van de nieuwe Junior High School bij kindertehuis Hanukkah. Een set van vier kaarten kost 5 euro (excl. verzendkosten).

Help jij mee?
Jij kunt meehelpen door een set ansichtkaarten (of meer, dat mag natuurlijk ook!) te kopen. De volledige opbrengst komt ten goede aan de bouw van de ‘Junior High School’.

Bestellen?
Stuur mij even een e-mail (info@sandysign.nl), dan mail ik je zo spoedig mogelijk alle bestel- en betaalinformatie.