Misschien heb je mijn social media post(s) al voorbij zien komen… Ik ga stoppen. Niet schrikken. Ik ga zeker NIET STOPPEN met Sandysign, maar wel met social media.

Jarenlang ben ik privé en beroepsmatig op social media actief geweest en heb ik veel plezier beleefd aan het delen van wat mij bezighield of raakte en het lezen van reacties en updates van ‘vrienden’.

Toch was daar voor mij ook altijd de minder positieve kant van social media. De hoeveelheid tijd (en aandacht) die ongemerkt wordt opgeslokt door het lezen en publiceren van berichten (om vervolgens de reacties weer te bekijken). Het altijd ‘meegesleurd’ worden in de verhalen van anderen, waardoor ik vaak merkte hier in de loop van de dag nog ‘mee bezig’ te zijn.

Het toenemende gevoel dat social media voor mij geen toegevoegde waarde meer heeft (en zelfs meer ging ‘kosten’) heeft me uiteindelijk doen besluiten helemaal te stoppen met social media.

Natuurlijk kun je altijd deze website bezoeken waar ik geregeld nieuws en/of nieuw werk zal toevoegen. Daar vind je ook mijn contactgegevens (zodat we altijd in contact kunnen blijven).