Ik kreeg gistermiddag een mail van iemand die werkzaam is in de zorg. Ze volgt mij al een aantal jaren en is hierdoor bekend met de ‘Free Compliments’ van Sandysign. In de mail vroeg ze of ik misschien een nieuwe variant kon maken om op te hangen binnen haar zorginstelling, waar momenteel zoveel mensen ongelofelijk hard aan het werk zijn om voor andere mensen te zorgen.

Daar hoefde ik natuurlijk niet lang over na te denken! Natuurlijk wilde ik dat maken. Niet alleen voor haar en haar hardwerkende collega’s, maar voor iedereen die momenteel wel een glimlach, lief woord, compliment of hart onder de riem kan gebruiken.

Mocht je het leuk vinden, dan kun je de ‘gratis complimenten’ hier downloaden en uitprinten en/of (digitaal) delen, om zo wat warmte, liefde en vriendelijkheid te verspreiden.

===  KLIK HIER voor de free printables (2 stuks op 1 A4) ===

Ik wens je alle goeds en gezondheid. 

Liefs, Sandy

 

Op mijn website vind je verschillende FREE PRINTABLES, zoals verschillende Free Compliments, autobingo, Sinterklaas printables etc.
Voel je vrij om deze GRATIS te downloaden en/of (digitaal) te verspreiden.

Voor wie wil: het is ook mogelijk een vrijwillige vergoeding over te maken. Dat kan via onderstaande QR-code.
Maar ook hiervoor geldt: VOEL JE VRIJ!

 

 

 

 

 

 

BANKREKENING: NL79RABO0378223070