SANDYSIGN COPYRIGHT 2021. ALL RIGHTS RESERVED.

Kerst Cadeaulabels (PDF-bestand)

 1,11 incl. BTW

Categorie:

Je Kerstcadeautjes leuk inpakken? Dat kan met deze Kerst cadeaulabels met vrolijke Kerst-illustraties van Sandysign. Print uit (op stevig A4-papier), knip uit en perforeer een gaatje in de bovenkant. Op de achterkant van de cadeaulabels kun je je boodschap schrijven.

Tip: Mocht je geen dik A4 papier hebben, dan kun je ook printen op gewoon wit papier. Bij HEMA kun je wit kartonnen A6 kaartjes kopen. Met een lijmroller plak ik het label op het kartonnen kaartje en knip dan uit. Een gaatje erdoorheen en een leuk lint of touw. En klaar is je vrolijke cadeaulabel.


Prijs per afdruk/print: 1,11 euro (6 labels per A4)

Bestellen:

  • Bestel het aantal gewenste afdrukken hierin mijn webshop of
  • Mail het gewenste aantal afdrukken en het bestand (Kerst Cadeaulabels) naar <info @ sandysign.nl>. Het totaalbedrag (1.11 euro per afdruk dat je wilt maken) kun je vervolgens overmaken naar:
    Sandysign, NL79 RABO 0378223070 o.v.v. emailadres.
  • Na betaling mail ik z.s.m. de PDF van het bestand toe. (*)

Ik wens je gezellige en fijne Kerstdagen!

P.S. Ook leuk voor de Kerstdagen, de Kerst Bingo Speurtocht. Bestel ‘m hier.
En voor het nieuwe jaar de Wish List 2023.

(*)

— v e r z o e k —
Ik heb de kerst cadeaulabels met veel plezier gemaakt. Ik wil je vragen en ik vertrouw erop dat je dE PDF DIE JE VAN MIJ NA BETALING ONTVANGT, NIET doorSTUURT naar anderen, maar hen DE LINK VAN DE WEBSHOP DEELT, ZODAT ZIJ, INDIEN GEWENST, ZELF deze cadeaulabels biJ MIJ KUNNEN BESTELLEN.

alle designs die ik maak zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik en mogen niet professioneel en/of commercieel gebruikt worden.

BEDANKT!
Sandy

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kerst Cadeaulabels (PDF-bestand)”

Top