care4tina kaartenEen paar maanden geleden kreeg ik een belletje van een vriendin. Zij vertrekt in april naar China, om daar kindjes te begeleiden, veelal vondelingen, die dankzij Stichting Care 4 Tina, geopereerd kunnen worden aan schisis (hazenlip) in de Chinese stad Xián. De behandelingen en operaties zijn van groot belang voor deze kindjes. Een operatie op jonge leeftijd kan een levenslange handicap voorkomen. Monique had een vraag voor mij. Of ik een aantal wenskaarten kon maken, zodat zij deze kon verkopen om zo geld bijeen te brengen voor de operaties. Ik hoefde niet lang na te denken. Monique koos een aantal favoriete illustraties uit en zorgde vervolgens voor de druk van de kaarten om deze in haar vriendenkring en via school te verkopen.

Vorige week kreeg ik geweldig nieuws van Monique. Maar liefst 1.000 setjes werden er op de basisschool verkocht van haar zoontje, afkomstig uit China.

En zojuist kreeg ik van haar te horen dat er dankzij de verkoop van de Sandysign ansichtkaarten maar liefst DRIE KINDJES geopereerd kunnen worden. Wow ik ben sprakeloos! Wat geweldig.

Veel succes Monique in China. Geef alle kindjes een dikke knuffel van mij. En Care 4 Tina, veel succes met jullie prachtige werk.
Zo zie je maar weer: Eén maakt het verschil!